• 23032014Waddinxveen

    23 maart 2014

    kwartfinale

  • DSC 7341bHoofddorp

    2 juni 2018

    Nederlands kampioenschap

  • hoensbroek1242014Hoensbroek

    12 april 2014

    halve finale

  • 14112010Clubkampioenschappen

    november 2010

  • 18042010Hellendoorn

    18 april 2010

    halve finale

2013

januari 2013

Ondanks zijn blessure aan zijn rechterenkel is Kas op tijd klaar om wedstrijden te gaan draaien!
Dit jaar gaan we een stapje lager. Omdat in de zomer van 2012 de Olympische Spelen zijn geweest, is de oefenstof verzwaart, dat is altijd zo na de OS. Kas moet bovendien een leeftijdscategorie omhoog en nu met de verzwaring van de oefenstof zou dat een dubbele stap betekenen, een stap die met de weinige uren die Kas traint (6 uur per week) niet haalbaar is. We gaan dus verder in de 1e divisie.

districtsnieuws2013


september 2013

Tijdens een van de OJT trainingen na de zomervakantie komt een nieuwe trainer kijken. Het is Maarten Verkuijlen, hij heeft van de provincie Brabant en de KNGU een nieuwe baan gekregen. Zijn taak is om het niveau van het jongens turnen in de provincie Brabant op te gaan krikken. Hij start naast het OJT een programma op waarbij hij jongens uitnodigt om op zaterdagmiddag mee te gaan trainen met hem in Den Bosch. Er is een test om te kijken of je mee mag doen met de talententrainingen. Kas komt net niet aan de norm, maar krijgt een wildcard om toch mee te komen doen. Deze trainingen zijn zeer leerzaam! Kas moet heel hard gaan werken om de volgende test beter te maken. Samen met de trainers die met hun turners meekomen, wordt hard gewerkt om het talent van alle jongens omhoog te schroeven. Op deze trainingen loopt ook Tom de Beer van Alianza in Waalwijk rond, een trainer met wie Kas een hele goed klik heeft. Na een aantal gesprekken met Maarten, die aangeeft dat het grootste handicap van Kas is dat hij bij zijn moeder traint, besluiten we na wikken en wegen om niet in Veldhoven bij Voorwaarts aan de slag te gaan en omdat we bij Flik Flak (waar ze nog steeds bezig zijn om alles weer goed op de rit te krijgen) niet welkom zijn, maar om gewoon naar Waspik te rijden, we gaan bij Alianza aan de slag! Kas traint nu 3 trainingen in Helmond, 2 trainingen in Waspik en 1 training in Den Bosch bij Maarten. Nu zitten we op het aantal uren waar je moet zitten om op dit niveau te kunnen turnen.

Al met al is dit een bijzonder jaar. En als kers op de slagroom krijgt Kas aan het eind van het jaar ook nog een uitnodiging voor het Sportgala van Helmond, hij is genomineerd voor sporttalent van 2013. De prijs wordt uiteindelijk gewonnen door clubgenoot Lara. Maar de nominatie alleen al is natuurlijk super!

nominatiesporttalentvhjaar2013 sportnominaties ed27112013

Vragen over de website:  info@webcatch.nl

Vragen aan/over Kas Leenders: info@kasleenders.eu